Product uitleg


Kaarsen

Wij maken prachtige en milieuvriendelijke kaarsen met sojawas als basis. Sojawas is natuurlijk, duurzaam en biologisch afbreekbaar. Het brandt schoner, langzamer en veiliger dan paraffine, terwijl het ook geuren beter verspreidt. Onze kaarsen zijn niet alleen een luxe voor de zintuigen, maar ook een bewuste keuze voor een groenere toekomst. Elk aspect, van het ontwerp tot de geuren en kleuren, wordt met liefde vervaardigd. Sommige kaarscontainers zijn gerecycled en kunnen na gebruik opnieuw worden gebruikt. We streven naar een minimale ecologische impact door gerecyclede verpakkingsmaterialen te gebruiken en afval tijdens het productieproces te minimaliseren.

 

Jesmonite 

Jesmonite is een veelzijdig en innovatief materiaal dat gebruikt wordt voor artistieke creaties en interieurprojecten. Het combineert eigenschappen van natuurlijke materialen zoals gips en cement met de flexibiliteit van kunsthars, wat resulteert in een duurzaam, lichtgewicht en esthetisch aantrekkelijk materiaal. Het biedt talloze mogelijkheden voor sculpturen, meubels, sieraden en decoratieve objecten, waardoor het een favoriete keuze is voor ontwerpers.

Wat betreft milieuvriendelijkheid, zijn Jesmonite-producten ecologisch verantwoord. Ze worden gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een energiezuinig productieproces. Bovendien zijn ze lichtgewicht en volledig recycleerbaar aan het einde van hun levensduur.

Voor de afwerking en toevoegingen streven we naar milieuvriendelijke alternatieven. Denk hierbij aan gesteentes, schelpen en glitters. Bovendien kunnen plates en trays gepersonaliseerd worden met tekst en figuren naar keuze. Het is belangrijk om te weten dat elk stuk met een vloeistof wordt gemaakt die geen vaste structuur geeft, dus het uiteindelijke product kan licht afwijken van de voorbeeldfoto. Maar juist dat maakt elk product handgemaakt en uniek.

 

Handgemaakte juwelen 

Onze passie voor ambacht en tijdloze elegantie schittert door in elk stuk die we creëren. Ontdek onze exclusieve collectie handgemaakte juwelen, variërend van verfijnde diamanten tot levendige edelstenen en betoverende parels. Elk juweel vertelt een uniek verhaal en is een expressie van persoonlijke stijl en verfijning.

Bij HappyTess streven we naar vakmanschap van de hoogste kwaliteit en zorgen we voor duurzaamheid en langdurigheid van onze oorbellen. Onze juwelen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen van topkwaliteit, zoals roestvrij staal, nikkelvrij en hypoallergeen, voor comfortabel dagelijks gebruik. We gebruiken ook epoxy, zoetwaterparels, kristalglas en andere hoogwaardige materialen om onze juwelen een unieke uitstraling te geven.

We passen ons aan seizoensgebonden kleurtrends en modetrends aan en bieden onze oorbellen in enkele stuks aan, waardoor je unieke stukken krijgt. Het is belangrijk om te weten dat elk stuk met een vloeistof wordt gemaakt die geen vaste structuur geeft, dus het uiteindelijke product kan licht afwijken van de voorbeeldfoto. Maar juist dat maakt elk product handgemaakt en uniek.

 

Personalisatie 

Bij HappyTess geloven we sterk in de kracht van personalisatie, waarbij jouw unieke stijl en persoonlijkheid centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een speciaal iemand of jezelf wilt verwennen met iets bijzonders, onze gepersonaliseerde stukken bieden een op maat gemaakte ervaring die je nergens anders vindt.

We bieden diverse mogelijkheden voor personalisatie, van blanco objecten op onze website tot kaarsen, juwelen en zelfs ons veelzijdige Jesmonite. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je eigen ontwerp kiest voor een blanco object, zoals een fotolijstje, vaas of sleutelhanger. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw gepersonaliseerde stuk perfect past bij jouw unieke stijl en smaak.

Wil je een warme sfeer toevoegen aan je ruimte? Kies dan voor onze gepersonaliseerde kaarsen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende geuren, maten en ontwerpen. Voeg een speciale boodschap toe of laat je initialen in het kaarsvet verwerken voor een extra persoonlijk accent.

Onze veelzijdige Jesmonite biedt ook eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde decoratieve items voor je huis of unieke geschenken voor vrienden en familie, Jesmonite kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en voorkeuren.

Bij HappyTess staat jouw tevredenheid voorop, en streven we ernaar om gepersonaliseerde stukken te creëren die een blijvende indruk achterlaten en herinneringen koesteren voor de komende jaren. Ontdek de magie van personalisatie bij HappyTess en geef jouw favoriete items een uniek en persoonlijk tintje dat echt van jou is. Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur ons dan zeker een e-mail, zodat we je optimaal kunnen helpen.