Wie ben ik? 

Als kind was ik altijd gefascineerd door knutselen. Mijn creatieve geest en levendige verbeelding vonden vreugde in het maken van allerlei kunstwerken met mijn handen. Het was niet alleen een manier om mijn emoties te uiten, maar ook een manier om mijn gedachten te verzetten en volledig op te gaan in het creatieve proces.

Mijn kindertijd zat vol met kleurrijk papier, glinsterende kralen en een overvloed aan knutselmateriaal verspreid over mijn bureau. Elke dag bracht nieuwe ideeën, of het nu ging om het maken van verjaardagskaarten, het bouwen van fortjes in het bos, of het knutselen van fantasierijke wezens uit klei. Elk project was een avontuur op zich, waarbij ik mezelf verloor in het plezier van het creëren.

Deze liefde voor creativiteit heeft me geleid naar een opleiding in interieurontwerp, waar ik mijn passie voor kleur, vormgeving en compositie verder kon ontwikkelen. Gedreven door een diepgewortelde drang om mezelf uit te drukken, blijf ik nieuwe creaties maken die mijn gevoelens en visies weerspiegelen.

Na jarenlang dromen heb ik eindelijk mijn pad gevonden en ben ik begonnen met het uitwerken van een vast idee voor mijn eigen bedrijf: HappyTess. Dit bedrijf staat voor geluk en creativiteit, met een focus op gepersonaliseerde en handgemaakte producten die vreugde en verwondering brengen in het dagelijks leven.

Bij HappyTess geloven we sterk in de kracht van personalisatie en handgemaakte producten om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Ons unieke logo verandert met de seizoenen, waardoor het altijd seizoensgebonden en relevant blijft.

 

We streven ernaar om een vleugje vreugde en verwondering toe te voegen aan het dagelijks leven, of het nu gaat om een gepersonaliseerd geschenk voor een geliefde of een handgemaakt item om je eigen huis op te fleuren. Wij staan steeds paraat om elk idee vorm te geven. Zit je met een vraag of een super zot idee, stuur dan vrijblijvend een mailtje, en we bekijken samen hoe we dit tot een mooi einde kunnen brengen. 

 

 

Laat ons helpen om wat meer vreugde en kleur in je leven te brengen.

Want bij HappyTess geloven we dat het de kleine dingen zijn die het verschil maken en dat geluk altijd binnen handbereik is.